Samenwerking met Huis voor Taal

Zonder kennis van taal is het moeilijk om met elkaar te kunnen communiceren. En de Nederlandse taal is behoorlijk complex voor volwassenen die een andere moedertaal hebben. Wij vinden het belangrijk dat ouders en leerkrachten elkaar goed kunnen begrijpen. Wij willen allemaal het beste voor onze kinderen. Daar hoort zeker ook thuis voorlezen bij. Wij willen ouders daarom graag helpen om de Nederlandse taal nog beter te leren spreken, begrijpen, lezen en/of schrijven.

Sinds november 2017 werkt de Wildzang samen met Huis voor Taal. Onze deur staat open voor alle ouders en buurtbewoners die moeite hebben met de Nederlandse taal. Warda Bouzza heet u van harte welkom!

Wanneer? Dinsdagmiddag van 13.15 – 14.30 uur

Waar? In de bibliotheek van onze school.

En….. deelname is helemaal gratis!

Comments are closed.