Avondvierdaagse! Loop je mee?

Dinsdag 22 mei tot en met vrijdag 25 mei 2018

Het is weer zover. De avondvierdaagse komt er aan. Van 22 tot en met 2 mei is er weer de gelegenheid om een medaille te verdienen.

De kosten zijn 5 euro (4 euro inschrijfgeld en 1 euro voor de pauzehapjes).

Je kunt je inschrijven om met de Wildzang mee te lopen bij het tafeltje bij de ingang van school op:

  • woensdag 21 februari, tussen 8:15 en 8:30 of na schooltijd
  • donderdag 22 februari, tussen 8:15 en 8:30  of na schooltijd
  • vrijdag 23 februari , tussen 8:15 en 8:30 

Er zullen alleen inschrijfformulieren in ontvangst worden genomen mét geld. Het inschrijfformulier vindt u hier.

5 kilometer

Je kunt bij onze school niet kiezen tussen de 5 en de 10 kilometer – we hebben er voor gekozen om alleen de 5 kilometer te verzorgen. Inclusief pauzes loopt de 5-kilometergroep dagelijks ongeveer 1,5 uur. De laatste dag wordt feestelijk afgesloten met een gezamenlijke optocht met muziek.

Controleer even goed welke medailles je al hebt, zodat je je voor de juiste medaille inschrijft.

Meelopen onder verantwoordelijkheid van de ouder(s)

Bet als voorgaande jaren moet je begeleiding hebben. Je kunt (een van je) ouders uitnodigen mee te lopen of met een andere ouder meelopen. Maar zorg dat er op je inschrijfformulier tenminste 1 ouder vermeld staat! Anders kunnen we jouw formulier niet innemen. We lopen gezamenlijk van start tot finish onder ons startnummer (welke dat is wordt later bekend gemaakt). Je kunt dus niet later instromen of al eerder naar huis gaan. We lopen gezellig als school met elkaar, dus blijven ook als groep bij elkaar.

Pauze

Voor de wandelaars willen we weer halverwege de route een standje met drinken opzetten. Net als vorig jaar vragen we weer ouders dit standje te bemensen (twee per avond). Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je een avond bij het standje wilt staan. Je ontvangt dan later informatie over het hoe, wat, waar en wanneer. Als je kind meeloopt, kun je aan een ouder van een ander kind vragen om jouw kind die avond te begeleiden.

Om teleurstelling te voorkomen, willen we nadrukkelijk aangeven dat kinderen die meelopen, maar zich niet via school hebben opgegeven, geen pauzehap van school krijgen.

Verkleedoptocht

De stichting avondvierdaagse heeft elk jaar een verkleedthema voor de feestelijke intocht. Het thema van dit jaar is nog niet bekend. De school die het mooist verkleed komt, krijgt de wisselbeker uitgereikt. Zodra het thema bekend is, laten wij het weten. Graag horen wij dan suggesties hoe wij dit jaar verkleed kunnen gaan.

Starttijd en -plaats

In de infobrief die je zo spoedig mogelijk krijgt na de aanmelding, staan de details en de starttijden. Dan weten we ook wat ons startnummer is. Zorg dat je op tijd bent, het liefst 15 minuten van te voren. Dan kan de presentielijst ingevuld worden. En mochten we iets eerder vertrekken, dan hebben we geen achterblijvers.

Voor vragen kunt u terecht bij Sandra van der Graaf (moeder van Olivia uit groep D), Desiree Kornelis (moeder van India uit groep E) of de klassenouder van uw klas.

 

Comments are closed.