Vertrek juf Manuela

Beste ouders van onze leerlingen,

Hierbij deel ik u mede dat juf Manuela met ingang van 1 januari 2019 niet meer op De Wildzang werkzaam zal zijn. Zij heeft een nieuwe baan geaccepteerd op een andere Montessorischool. Graag wil zij u hiervan zelf op de hoogte brengen.

Beste ouders,

Na 11 jaar met veel plezier op de Wildzang te hebben gewerkt heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd op een vacature op een Montessorischool dichter bij mij in de buurt. Inmiddels ben ik aangenomen per 1 januari 2019 en zijn het team en de kinderen/ ouders van mijn groep op de hoogte gebracht.

Ik draag de Wildzang een warm hart toe en zal zeker mijn best doen om alles zo compleet en mooi mogelijk af te sluiten. We maken er nog twee hele mooie maanden van met elkaar.

Verder wil ik benadrukken dat ik juf Janet erg dankbaar ben dat zij voorlopig de groep wil opvangen in januari en zelfs overweegt dit de rest van het schooljaar te doen. Ik heb na diverse uurtjes met haar te hebben doorgebracht, veel vertrouwen in haar capaciteiten als leerkracht en positieve inbreng als teamlid op de Wildzang. 

Lieve groet Manuela.

Het team gaat de positieve inbreng van Manuela en haar als persoon missen, maar feliciteert haar uiteraard met deze nieuwe uitdaging en wenst haar alle goeds op haar nieuwe school. 

Manuela is al vele jaren verbonden aan de school; na 11 jaar is zij een bekend gezicht voor alle kinderen en de ouders. Dit betekent dat wij een ieder de mogelijkheid willen geven om afscheid van haar te nemen: wij zullen dit samen met haar vorm geven en informeren u hierover op een later tijdstip.

Met hartelijke groet,
Natasja Heuwer, directeur

Comments are closed.